Voedingsadvies

Profiel - Gioia

Wie ben ik?

Mijn naam is Gioia en sinds kort geef ik naast bootcamp ook voedingsadvies bij Roure personal training. Al zolang als ik mij kan herinneren ligt mijn interesse bij gezondheid. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Voeding & Diëtetiek in Amsterdam, vervolgens ben ik mij gaan specialiseren en heb ik de post-HBO sportdiëtetiek afgerond. Sinds die tijd heb ik verschillende mensen begeleid met afvallen, aankomen in spiermassa of het opbouwen van een evenwichtige relatie met voeding. 

Hoewel voeding eigenlijk iets simpels zou moeten zijn, valt dit in de werkelijkheid vaak tegen. Niet alleen het kiezen van de juiste producten is in onze hedendaagse samenleving een uitdaging, andere factoren zoals stress, sociale druk en de omgeving spelen ook een rol. Dit maakt het lastig een stabiel eetpatroon te behouden.
Geef je gezondheid een boost door inzicht te krijgen in waar voor jou barrières en kansen liggen op het gebied van voeding. Op een laagdrempelige manier gaan we in gesprek tijdens een wandeling of via zoom.

Food & Training

Sport je al een tijdje of ben je net (weer) begonnen? Afhankelijk van je training kan je energiebehoefte erg wisselen. Aan de hand van je lengte, gewicht, leeftijd en activiteitenpatroon bereken ik jou energiebehoefte die als houvast dient in je dagelijks leven. Geen streng dieet maar een gezond voedingspatroon wat bij jou past!

Food & Mood

Eet je minder als je gestrest bent? Of juist meer bij verdriet? Hoewel je deze emoties natuurlijk niet zomaar kunt ‘uitzetten’ is het goed om inzicht te krijgen in wat jou voedingspatroon beïnvloedt. Bewustwording van eventuele ‘triggers’ kan je helpen hier in het vervolg hier anders mee om te gaan.

Food & Environment

Ook de gezondheid van je omgeving speelt een belangrijke rol. Zijn jouw collega’s bezig met hun gezondheid? Haalt je partner s’ avonds altijd een zak chips tevoorschijn? Allemaal belangrijke factoren die invloed hebben op jouw leefstijl. Laat je niet langer beïnvloeden door je (ongezonde) omgeving, maar neem pak zelf de controle!
Voedingsadvies pgaina

Prijzen voedingsconsulten

Consult Duur Tarief
Intake
Tijdens een uitgebreide intake gaan we na hoe jou dagelijks leven eruit ziet (o.a. baan, hobby’s en gezinsleven) en wat voor rol voeding daar momenteel in speelt. In de meeste gevallen wordt er gevraagd 3 dagen een voedingsdagboek bij te houden
45 min 30 euro
Voedingsanalyse
Hier ben je zelf niet bij aanwezig en vind plaats na het intakegesprek. We analyseren het voedingsdagboek en maken aan de hand hiervan een persoonlijk voedingsadvies
60 min 20 euro
Vervolgconsult
Tijdens een vervolgconsult nemen we het voedingsschema samen door, bespreken we je voortgang of eventuele barrières
30 min 20 euro
*Let op: wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars, de consulten kunnen dus niet worden gedeclareerd en zijn voor eigen rekening.

** Alle consulten kunnen ook telefonisch of via Skype/Zoom/Teams plaatsvinden. Hiervoor gelden dezelfde tarieven.