Tarieven

Wat zijn de kosten?

Roure Personal Training biedt gepersonaliseerde trainingsprogramma’s aan op maat van individuele klanten. De tarieven variëren afhankelijk van het specifieke programma en de duur ervan. Roure Personal Training richt zich op individuele trainingssessies en biedt tevens maandabonnementen voor regelmatige sessies. we streven ernaar om betaalbare opties aan te bieden voor klanten die de beste resultaten willen behalen en hun fitnessdoelen willen bereiken. Meer informatie over tarieven is te vinden onderaan deze pagina.

Flextarief

Flexibele tarieven bied veel voordelen voor mensen die hun gezondheid en fitness willen verbeteren. Met deze tarieven krijg je een persoonlijk voedingsplan en toegang tot een fitness- en performance-app om je voortgang bij te houden. Daarnaast wordt de programmering op basis van jouw doelen gemaakt en kun je zelf bepalen hoe vaak je wilt sporten, zonder enig contract. Het beste van alles is dat deze tarieven wekelijks opzegbaar zijn, waardoor je volledige controle hebt over je trainingsroutine en kosten. Met flexibele tarieven voor personal training kun je op jouw eigen tempo werken aan een gezondere en fittere versie van jezelf

Wat zijn de kosten?​

Duo Tarief

Duo training biedt voordelen voor koppels of vrienden die samen willen sporten. De trainingen worden versterkt door motivatie van elkaar en gedeelde ervaringen. Jullie ontvangen ook voedingsadvies en toegang tot een fitness-app voor voortgangsbewaking. Flexibiliteit is een sleutelfactor; jullie bepalen samen de frequentie van trainingen zonder langdurige contracten. Deze aanpak is wekelijks opzegbaar, waardoor jullie volledige controle hebben over jullie routine en kosten. Duo training is perfect om samen aan een gezondere, fittere levensstijl te werken, op eigen tempo en voorkeur.

Wat zijn de kosten?​

Bodyscan

Body Analyse

Bij onze praktijk gebruiken we geavanceerde technologieën om onze klanten te helpen bij het begrijpen van hun lichaamssamenstelling. Lichaamssamenstelling is een manier om te beschrijven waaruit het lichaam bestaat, inclusief vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht. Het geeft een nauwkeuriger beeld van gewicht dan BMI en kan veranderingen in vetmassa, spiermassa en percentage lichaamsvet weergeven.

Inzicht in uw lichaam!

75%
Bijna klaar!

Vul hieronder jouw gegevens in en vraag alle (start)informatie aan:

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om.