Tarieven

Wat zijn de kosten?

Roure Personal Training biedt gepersonaliseerde trainingsprogramma’s aan op maat van individuele klanten. De tarieven variëren afhankelijk van het specifieke programma en de duur ervan. Roure Personal Training richt zich op individuele trainingssessies en biedt tevens maandabonnementen voor regelmatige sessies. we streven ernaar om betaalbare opties aan te bieden voor klanten die de beste resultaten willen behalen en hun fitnessdoelen willen bereiken. Meer informatie over tarieven is te vinden onderaan deze pagina.

Flextarief

Flexibele tarieven bied veel voordelen voor mensen die hun gezondheid en fitness willen verbeteren. Met deze tarieven krijg je een persoonlijk voedingsplan en toegang tot een fitness- en performance-app om je voortgang bij te houden. Daarnaast wordt de programmering op basis van jouw doelen gemaakt en kun je zelf bepalen hoe vaak je wilt sporten, zonder enig contract. Het beste van alles is dat deze tarieven wekelijks opzegbaar zijn, waardoor je volledige controle hebt over je trainingsroutine en kosten. Met flexibele tarieven voor personal training kun je op jouw eigen tempo werken aan een gezondere en fittere versie van jezelf

Wat zijn de kosten?​

Lidmaatschappen

Als je serieus bezig bent met je fitnessdoelen en je wilt zeker zijn van de beste resultaten, dan kan een lidmaatschap voor personal training iets voor jou zijn. Met een lidmaatschap krijg je toegang tot verschillende tools die je helpen om je doelen te bereiken. Zo ontvang je een persoonlijk voedingsplan en kun je gebruik maken van een fitness- en performance app.

 Daarnaast is er maandelijks een lichaamsanalyse met de InBody, zodat je precies weet waar je staat en hoe je verder kunt gaan. De programmering is volledig afgestemd op jouw doelen en je kunt 1, 2, 3 of 4 keer per week sporten. Het is wel belangrijk dat je bereid bent om ervoor te gaan en dat je gemotiveerd blijft om je doelen te bereiken.

Wat zijn de kosten?​

Body Analyse

Bij onze praktijk gebruiken we geavanceerde technologieën om onze klanten te helpen bij het begrijpen van hun lichaamssamenstelling. Lichaamssamenstelling is een manier om te beschrijven waaruit het lichaam bestaat, inclusief vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht. Het geeft een nauwkeuriger beeld van gewicht dan BMI en kan veranderingen in vetmassa, spiermassa en percentage lichaamsvet weergeven.