Werkwijze

1. Contact

Wanneer je contact met ons opneemt, zullen we graag van je horen wat je doelen en verwachtingen zijn, en bespreken hoe we jou kunnen helpen deze te bereiken. Als je oprecht geïnteresseerd bent, zal de trainer contact met je opnemen om een gratis proefles in te plannen. Dit is de ideale manier om te ervaren wat je van de training kunt verwachten en om te bepalen of er een klik is tussen jou en de trainer.

2. Proefles

Om ervoor te zorgen dat de proefles optimaal aansluit bij jouw doelen, wensen, mogelijkheden en verwachtingen, willen we je graag beter leren kennen. Daarom zullen we je enkele vragen stellen, zodat de trainer de proefles goed kan voorbereiden en jou een gepersonaliseerde training kan bieden.

3. Starten!

Als je de proefles leuk vond en een goede klik had met de trainer, ben je waarschijnlijk enthousiast om te starten. Samen met je personal trainer zul je dan jouw eerste training inplannen. Bij ons kun je vaak al in dezelfde week beginnen.

Wat kun je verwachten

We vinden het van groot belang om jou eerst beter te leren kennen voordat we beginnen met de training. Daarom starten we de proeftraining meestal met een ontspannen gesprek en een drankje. Hierbij bespreken we jouw doelen op het gebied van fitness, evenals je verleden en huidige conditie, zodat we een op jou afgestemd trainingsplan kunnen samenstellen. Tijdens de training zullen we verschillende oefeningen doen om te bekijken hoe jouw spieren en gewrichten bewegen. Indien er afwijkingen zijn, zoals knieën die naar binnen bewegen bij Squats of een schouder die niet volledig uitgestrekt kan worden bij een Shoulder Press, zal de trainer weten waar hij aan moet werken om dit te corrigeren en optimale progressie te garanderen. Na de training bespreken we de mogelijkheden om verder te gaan. We zullen samen bespreken of er een klik is en wat jouw voorkeuren zijn. Hierdoor heb je voldoende tijd om rustig na te denken voordat je een beslissing maakt.

Werkwijze

Fitheid Analyse

Wij maken gebruik van een unieke InBody-weegschaal om het lichaam te meten. Deze weegschaal biedt een analyse van de lichaamssamenstelling, die beschrijft hoe het lichaam is opgebouwd. De analyse geeft nauwkeurige resultaten over veranderingen in vet- en spiermassa en het percentage lichaamsvet. Bij een volgende meting kun je duidelijk zien waar je spieren bent aangekomen en waar je vet hebt verloren. Hierdoor kun je echt de progressie waarnemen!

Mocht je vaststellen dat je progressie minder snel gaat dan verwacht, of als er andere belemmeringen zijn, dan kun je samen met onze trainers bespreken wat er aangepast moet worden om toch op het juiste pad te blijven.

PROGRESSIE

Wij gebruik onze eigen app die niet alleen nuttig is voor het bijhouden van jouw voeding en trainingsdoelen, maar ook om afspraken in te boeken. Deze app ondersteunt je bij het behalen van je fitnessdoelen en zorgt voor een gestructureerde aanpak. Hierdoor kun je nog beter de progressie bijhouden en jouw resultaten optimaal volgen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het missen van trainingen of over het vergeten van afspraken en kun je je volledig richten op het behalen van je doelen.

Boek een proefsessie!

evalueren

Het evalueren van resultaten is een cruciale stap in het behalen van je fitnessdoelen. Om ervoor te zorgen dat je op de juiste weg bent en om eventuele aanpassingen aan te brengen, is het belangrijk om regelmatig de voortgang te bekijken. Daarom raden wij aan om de resultaten eens in de zo veel maanden te evalueren.

Mocht je vaststellen dat je progressie minder snel gaat dan verwacht, of als er andere belemmeringen zijn, dan kun je samen met onze trainers bespreken wat er aangepast moet worden om toch op het juiste pad te blijven.
75%
Bijna klaar!

Vul hieronder jouw gegevens in en vraag alle (start)informatie aan:

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om.

Inzicht in uw lichaam!