Body Analyse met
InBody Technologie

Inzicht in uw lichaam

Bij Roure Personal Training geloven we in de kracht van nauwkeurige data om uw persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. Daarom bieden we een InBody lichaamsanalyse aan, een geavanceerde technologie die u helpt begrijpen wat er onder de oppervlakte van uw lichaam gebeurt. Voor slechts €35, biedt onze InBody-analyse een gedetailleerd overzicht van uw lichaamssamenstelling, inclusief vetmassa, spiermassa en waterbalans.

Deze nauwkeurige meting stelt ons in staat om een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen dat is afgestemd op uw unieke lichaamsbouw en fitnessniveau. InBody gebruikt bio-elektrische impedantieanalyse (BIA) om niet alleen uw gewicht, maar ook de verdeling van verschillende lichaamscomponenten te bepalen. Dit betekent dat u een veel vollediger beeld krijgt dan wat een traditionele weegschaal kan bieden.

Met InBody kunnen we veranderingen in uw lichaamssamenstelling volgen en uw voortgang nauwkeurig monitoren. Zo kunt u zien hoe uw harde werk zich vertaalt in echte, meetbare resultaten. Of u nu vet wilt verliezen, spiermassa wilt opbouwen, of gewoon uw algehele gezondheid wilt verbeteren, onze InBody-analyse is een essentieel hulpmiddel op uw reis.

Boek nu een InBody-analyse bij Roure Personal Training en zet een krachtige stap naar een gezonder, sterker en meer gebalanceerd lichaam.

Werkwijze

Hoe een InBody-meting werkt

Een InBody-meting bij Roure Personal Training is een snelle en eenvoudige procedure die essentiële informatie onthult over uw fysieke gezondheid. Het proces verloopt als volgt:

  • Voorbereiding: Voor een nauwkeurige meting adviseren we u om 2-3 uur voor de test niet te eten of te trainen en om gehydrateerd te blijven.
  • Het Meten: U staat blootsvoets op de InBody-machine. Veilige, lage elektrische stromen worden door uw lichaam gezonden, waarbij de weerstand van verschillende weefsels wordt gemeten.
  • De Ideale Tijd voor een Meting: Probeer de meting niet te doen tijdens de menstruatie of wanneer u zich onwel voelt, om de invloed van lichaamsvloeistoffen te minimaliseren. – Als u een pacemaker heeft of zwanger bent, is het niet aanbevolen om een InBody meting te doen.
  • Segmentale Analyse: In tegenstelling tot traditionele weegschalen analyseert InBody elk deel van uw lichaam afzonderlijk, wat een gedetailleerd overzicht geeft van spier- en vetverdeling.
  • Resultaten: Binnen enkele minuten ontvangt u een uitgebreid rapport dat uw spiermassa, lichaamsvetpercentage, vochtbalans, en meer weergeeft.
  • Consultatie: Onze trainers bespreken uw resultaten met u en hoe deze passen binnen uw persoonlijke fitnessdoelen.

Track Uw Progressie met de InBody App:

 Maak uw ervaring compleet door de InBody app te downloaden. Hiermee kunt u uw vooruitgang bijhouden en uw metingen koppelen aan ons apparaat, waardoor u een persoonlijk overzicht krijgt van uw gezondheidsreis.

Bij Roure Personal Training zijn we toegewijd aan uw gezondheid en fitnessdoelen. Boek vandaag nog uw InBody meting en begin met het nauwkeurig monitoren van uw vooruitgang.

De Voordelen van InBody Lichaamsanalyse

Compleet Beeld van
Lichaamssamenstelling

Ontvang nauwkeurige data over vetpercentage, spiermassa en vochtniveaus.

Meetbare Voortgang

Door regelmatige InBody metingen kunt u de veranderingen in uw lichaamssamenstelling volgen, waardoor u gemotiveerd blijft en uw doelen kunt bijstellen waar nodig.

Wetenschappelijk Onderbouwd

InBody maakt gebruik van geavanceerde bio-elektrische impedantieanalyse (BIA), een technologie die nauwkeurige en herhaalbare resultaten oplevert.​

Veiligheid en Gemak

De InBody meting is een niet-invasieve procedure die slechts enkele minuten duurt, zonder ongemak of voorbereidingstijd.

Samenhang met Gezondheidsdoelen

InBody biedt meer dan een simpele weging; het onthult uw lichaamsvetpercentage, spiermassa, en waterbalans. Deze gegevens zijn essentieel om uw gezondheidsstatus echt te begrijpen.

Toegankelijk voor Iedereen

Ongeacht uw fitnessniveau of gezondheidsstatus, InBody biedt waardevolle informatie die voor iedereen toegankelijk is.

Inzicht in uw lichaam!

75%
Bijna klaar!

Vul hieronder jouw gegevens in en vraag alle (start)informatie aan:

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om.