Coaching & Training

coaching
Banner - app
Een perfect online

Trainingsprogramma ontworpen voor jou

Onze online persoonlijke trainingsprogramma’s zijn ontworpen om je te helpen resultaten op het gebied van lichaamstransformatie te bereiken.

Met een team van experts achter je, een training schema op maat en alle verantwoording en ondersteuning die je nodig hebt op het gebied van voeding en training van je online coach, zo bereik je de resultaten die je wilt.

Online

Trainingsprogramma op maat gemaak

We ontwerpen een online gepersonaliseerd trainingsprogramma dat is ontworpen rond jou en je doelen om het specifieke resultaat te bereiken dat jij wilt.

We beoordelen alles – van je trainingsgeschiedenis, de huidige fitnessniveaus tot je bewegingspatronen om het ideale trainingsprogramma en een selectie van oefeningen toe te voegen om je doelen te bereiken

Intake - training
Een toegewijde personal trainer

Om je traject te beheren

Jou personal trainer is elke stap van de dag bij je om je eerlijk en verantwoordelijk te houden, ervoor te zorgen dat jij je vooruitgang boek , ondersteund en advies te geven die je nodig hebt om de resultaten te bereiken.

Je startpunt doet er niet toe. Of u nu 50 kg of 150 kg weegt, ons deskundige team begeleidt je stap voor stap door het proces met een persoonlijke, doelgerichte aanpak die meetbare resultaten oplevert

75%
Bijna klaar!

Vul hieronder jouw gegevens in en vraag alle (start)informatie aan:

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om.

Inzicht in uw lichaam!